Nahrávám...
Zobrazit filtr
Vzhled
Použití
Barva
Povrch
Velikost
Materiál
Cena
od
do
Tvar
Rozměr
Šířka
od
do
cm
Délka
od
do
cm
Tloušťka:
od
do
cm

Pokud chcete významně změnit tvář interiéru, zkuste odvážnější a originální řešení – metalické povrchy.

Díky technologii digitálního tisku je výsledný efekt mnohem preciznější a dokonalejší, než tomu bylo kdy dříve.

Jestliže navíc použijeme dlažbu s kovovým vzhledem ve velkém formátu a položíme ji s minimálními spárami, je výsledek o to více efektní. Dnes již běžně používaným standardem jsou formáty 80x80 cm, případně 60x120 cm. Dále následuje celá řada velikostí až do XXL formátů, což je 160x320 cm. Tyto dlažby jsou samozřejmě použitelné jak v interiéru, tak v exteriéru, a to včetně aplikace na fasádu.

Výhody keramické dlažby oproti jiným povrchům jsou notoricky známé. Jsou to především její odolnost, nenasákavost a naprostá bezúdržbovost. Není potřeba ji ošetřovat ani renovovat. Dlažba zůstává beze změny povrchu desítky let. V případě mechanického poškození je dlaždice snadno vyměnitelná. A v neposlední řadě je dlažba výborným řešením pro podlahové vytápění.

předchozí

Dlažby a obklady velikosti XXL

Vypadají úžasně v ploše, která je díky jejich velikosti téměř beze spár. Vyrábějí se ve všech představitelných designech a barvách, v lesku i matu.

další

Cihly jinak

V poslední době se těší oblibě série, které tvarově vycházejí z formátu cihly, ale barevně i povrchem se od cihel, jak je známe z historie, liší.

ONLINE KATALOG

Vybírejte z pohodlí domova, kanceláře nebo třeba během jízdy vlakem. Vytvořte si wishlisty vybraných materiálů a sdílejte je s rodinou, přáteli nebo svými klienty.

ŠIROKÝ SORTIMENT

Náš sortiment je obrovský. Mnoho různých formátů, barev, povrchů i dekorů. Díky přehledným filtrům však vždy rychle vyhledáte ty správné obklady a dlažby.

VZORKOVNY

Barva i textura dlaždice se mohou ve skutečnosti lišit od zobrazení na webu. Přijďte si vybrané materiály prohlédnout a osahat do našich vzorkoven.

DOPRAVA

Zajistíme rychlou a spolehlivou dopravu, která vámi objednané zboží doručí na zvolenou adresu. Nebo si své obklady a dlažby jednoduše vyzvednete u nás.