Nahrávám...
Zobrazit filtr
Vzhled
Použití
Barva
Povrch
Velikost
Materiál
Cena
od
do
Tvar
Rozměr
Šířka
od
do
cm
Délka
od
do
cm
Tloušťka:
od
do
cm
Bře. 30, 2023, 8:30 dop.

Výhody použití dlažby v domě

Jaké jsou nejpádnější argumenty pro využití dlažby jako podlahové krytiny v bytě nebo domě? Jaké jsou její největší výhody?

Úno. 24, 2023, 8:30 dop.

Velké formáty obkladů a dlažeb

V posledních letech sledujeme rostoucí oblibu velkoformátových obkladů a dlažeb, jak celosvětově, tak také u nás.

Úno. 10, 2023, 8:30 dop.

Dlažby a obklady velikosti XXL

Vypadají úžasně v ploše, která je díky jejich velikosti téměř beze spár. Vyrábějí se ve všech představitelných designech a barvách, v lesku i matu.

Led. 15, 2023, poledne

Dlažby s kovovým vzhledem

Pokud chcete významně změnit tvář interiéru, zkuste odvážnější a originální řešení – metalické povrchy.

Zář. 18, 2022, poledne

Cihly jinak

V poslední době se těší oblibě série, které tvarově vycházejí z formátu cihly, ale barevně i povrchem se od cihel, jak je známe z historie, liší.

Zář. 4, 2022, poledne

Cihly v moderním interiéru a exteriéru

Cihlové stěny již dávno nejsou výsadou průmyslových staveb. Mají své pevné místo v současné moderní bytové architektuře jak v interiéru, tak také v exteriéru.

Srp. 8, 2022, 1:18 odp.

Ultra tenký podsvícený kámen

Tentokrát se jedná o variantu kamene, určenou k podsvícení. Opět je to velmi tenký plát přírodního kamene, který je nalepen na podkladu, který je pro tyto účely z čiré polyesterové pryskyřice.

Srp. 1, 2022, poledne

Ultra tenký kámen

Díky moderním technologiím máme k dispozici různé zajímavé materiály. Jedním z nich je kámen v ultra tenkém provedení. Jeho tloušťka se pohybuje v řádu několika milimetrů, přesto má stále jasně patrnou strukturu a povrch kamene.

ONLINE KATALOG

Vybírejte z pohodlí domova, kanceláře nebo třeba během jízdy vlakem. Vytvořte si wishlisty vybraných materiálů a sdílejte je s rodinou, přáteli nebo svými klienty.

ŠIROKÝ SORTIMENT

Náš sortiment je obrovský. Mnoho různých formátů, barev, povrchů i dekorů. Díky přehledným filtrům však vždy rychle vyhledáte ty správné obklady a dlažby.

VZORKOVNY

Barva i textura dlaždice se mohou ve skutečnosti lišit od zobrazení na webu. Přijďte si vybrané materiály prohlédnout a osahat do našich vzorkoven.

DOPRAVA

Zajistíme rychlou a spolehlivou dopravu, která vámi objednané zboží doručí na zvolenou adresu. Nebo si své obklady a dlažby jednoduše vyzvednete u nás.