Nahrávám...
Zobrazit filtr
Vzhled
Použití
Barva
Povrch
Velikost
Materiál
Cena
od
do
Tvar
Rozměr
Šířka
od
do
cm
Délka
od
do
cm
Tloušťka:
od
do
cm

Vypadají úžasně v ploše, která je díky jejich velikosti téměř beze spár. Vyrábějí se ve všech představitelných designech a barvách, v lesku i matu. Řeč je o extra velkých formátech obkladů a dlažeb.

V současnosti největší dostupné dlažby a obklady jsou o velikosti 320x160 cm. Další běžně používané rozměry jsou 300x100 cm, 160x160 cm a podobné.

Možnosti jejich použití jsou široké – jako dlažba na podlahu, jako obklad stěny, bývají součástí nábytku, dělají se z nich pracovní desky do kuchyní, desky na stoly, koupelnový nábytek včetně umyvadel, používají se na parapety a najdou se ještě další způsoby využití.

Podle způsobu použití je nutné zvolit správnou tloušťku dlažby. Ta začíná na 3 mm pro stěny a obklady nábytku. Nejběžnější je tloušťka 6 mm, kterou používáme pro podlahy, stěny a některé typy nábytku. Na pracovní desky využíváme nejčastěji dlažbu o tloušťce 12 mm.

Při práci s takto velkými formáty dlažby jsou samozřejmě potřebné velké zkušenosti, aby byl výsledek perfektní. Limitující je jak velikost, tak hmotnost dlaždice a samozřejmě také postupy opracování se liší od pokládky běžných formátů obkladů a dlažby. Je možné říci, že pokud je obkladačská firma schopna úspěšně pokládat tyto extra velké formáty, je to důkazem o jejich zkušenostech a kvalitě.

předchozí

Velké formáty obkladů a dlažeb

V posledních letech sledujeme rostoucí oblibu velkoformátových obkladů a dlažeb, jak celosvětově, tak také u nás.

další

Dlažby s kovovým vzhledem

Pokud chcete významně změnit tvář interiéru, zkuste odvážnější a originální řešení – metalické povrchy.

ONLINE KATALOG

Vybírejte z pohodlí domova, kanceláře nebo třeba během jízdy vlakem. Vytvořte si wishlisty vybraných materiálů a sdílejte je s rodinou, přáteli nebo svými klienty.

ŠIROKÝ SORTIMENT

Náš sortiment je obrovský. Mnoho různých formátů, barev, povrchů i dekorů. Díky přehledným filtrům však vždy rychle vyhledáte ty správné obklady a dlažby.

VZORKOVNY

Barva i textura dlaždice se mohou ve skutečnosti lišit od zobrazení na webu. Přijďte si vybrané materiály prohlédnout a osahat do našich vzorkoven.

DOPRAVA

Zajistíme rychlou a spolehlivou dopravu, která vámi objednané zboží doručí na zvolenou adresu. Nebo si své obklady a dlažby jednoduše vyzvednete u nás.