Nahrávám...
Zobrazit filtr
Vzhled
Použití
Barva
Povrch
Velikost
Materiál
Cena
od
do
Tvar
Rozměr
Šířka
od
do
cm
Délka
od
do
cm
Tloušťka:
od
do
cm

ZPRACOVÁNÍ A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je společnost SESTO import s.r.o. se sídlem B.Benešové 16, 741 01 Nový Jičín, IČ 02032881 (dále jen: "správce").
  2. Kontaktní údaje správce jsou následující. adresa: B.Benešové 16, 741 01 Nový Jičín email: flowa@flowa.cz telefon: +420 602 608 790
  3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a, nebo osobní údaje, které správce získal na základě vyplnění údajů na webových stránkách nebo poptávky.
  2. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.
  3. Pokud jste nám svobodně udělili souhlas, pak správce zpracovává váš email a datum udělení souhlasu k zasílání obchodních sdělení.

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Důvodem zpracování osobních údajů je schopnost poskytování služeb spojených s personifikovanými částmi webu FLOWA.
  2. Účelem zpracování osobních údajů je možnost poskytnutí služeb personifikovaného charakteru na webu FLOWA, jako je například možnost vytváření, uchovávaní a sdílení vlastních seznamů výrobků (wishlistů), nebo vyřízení Vaší poptávky.

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze vztahu mezi Vámi a naší společností, a dle legislativy Evropské unie a České republiky. • V případě souhlasu se zasíláním obchodních sdělení bude email uchováván po dobu 5ti let.
  2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby • podílející se na dodání informací / služeb. • zajišťující služby provozování webových stránek • zajišťující marketingové služby.
  2. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země nebo mezinárodní organizaci.

VI.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR, • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR. • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR. • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR. • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. I těchto podmínek.
  2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

  1. Odesláním registrace či poptávky z internetového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 23. 1. 2019.

ONLINE KATALOG

Vybírejte z pohodlí domova, kanceláře nebo třeba během jízdy vlakem. Vytvořte si wishlisty vybraných materiálů a sdílejte je s rodinou, přáteli nebo svými klienty.

ŠIROKÝ SORTIMENT

Náš sortiment je obrovský. Mnoho různých formátů, barev, povrchů i dekorů. Díky přehledným filtrům však vždy rychle vyhledáte ty správné obklady a dlažby.

VZORKOVNY

Barva i textura dlaždice se mohou ve skutečnosti lišit od zobrazení na webu. Přijďte si vybrané materiály prohlédnout a osahat do našich vzorkoven.

DOPRAVA

Zajistíme rychlou a spolehlivou dopravu, která vámi objednané zboží doručí na zvolenou adresu. Nebo si své obklady a dlažby jednoduše vyzvednete u nás.