Nahrávám...
Zobrazit filtr
Vzhled
Použití
Barva
Povrch
Velikost
Materiál
Cena
od
do
Tvar
Rozměr
Šířka
od
do
cm
Délka
od
do
cm
Tloušťka:
od
do
cm

Ve světě je použití dlažby jako podlahové krytiny v celém domě mnohem běžnější než u nás. V našich končinách jsme byli zvyklí dlažbu použít pouze v koupelně, předsíni a kuchyni. V posledních několika letech se tento zvyk mění a můžeme sledovat rostoucí oblibu použití dlažby v obytných místnostech. Proč tomu tak je?

Dlažba výborně vede teplo, je proto nejvhodnějším řešením pro použití s podlahovým topením. Argument „dlažba je studená“ platil dříve, když se podlahové topení ještě nevyužívalo. Dnes dlažba v chladných dnech krásně hřeje a naopak v horkém létě příjemně ochladí.

Dlažba je přírodní materiál, keramická hlína, která je po lisování vypálena při vysokých teplotách. Dlažba je materiál ověřený historií, ve stavebnictví se používá již dlouhá staletí. Je bezpečná pro naše zdraví, je hygienická.

Dlažba je mechanicky odolná a nenasákavá. Nepoškodí vám ji ani domácí mazlíčci svými drápky. Nepoškodí ji rozlitá voda, víno ani žádné jiné tekutiny včetně chemických prostředků.

Dlažba se skvěle udržuje, všechny nečistoty jednoduše setřete. Navíc při správně zvoleném dekoru nejsou případné nečistoty na podlaze viditelné.

Dlažba výborně vypadá. Díky technologii digitálního tisku je výběr dekorů dlažeb prakticky neomezený. Ať už chcete vzhled betonu, kamene, mramoru, dřeva, kovu nebo látky, toto vše vám dnes dlažba nabízí.

Dlažba do interiéru je volbou nejen rozumu, ale i číslem jedna z hlediska designu.

další

Velké formáty obkladů a dlažeb

V posledních letech sledujeme rostoucí oblibu velkoformátových obkladů a dlažeb, jak celosvětově, tak také u nás.

ONLINE KATALOG

Vybírejte z pohodlí domova, kanceláře nebo třeba během jízdy vlakem. Vytvořte si wishlisty vybraných materiálů a sdílejte je s rodinou, přáteli nebo svými klienty.

ŠIROKÝ SORTIMENT

Náš sortiment je obrovský. Mnoho různých formátů, barev, povrchů i dekorů. Díky přehledným filtrům však vždy rychle vyhledáte ty správné obklady a dlažby.

VZORKOVNY

Barva i textura dlaždice se mohou ve skutečnosti lišit od zobrazení na webu. Přijďte si vybrané materiály prohlédnout a osahat do našich vzorkoven.

DOPRAVA

Zajistíme rychlou a spolehlivou dopravu, která vámi objednané zboží doručí na zvolenou adresu. Nebo si své obklady a dlažby jednoduše vyzvednete u nás.